O NAMAGule

Moje ime je Maja Mutić i po struci sam dipl. oec. turizma. Ova internet stranica je svojevrstan spomenar i galerija radova koje skupa sa svojom majkom zajedno stvaram.

Ljubav prema patchworku je počela davno. U svakom američkom filmu sam zamjećivala prekrasne prekrivače i uporabne stvari sastavljane od raznih krpica u prekrasnu cjelinu. Znatiželja je porasla kad sam prije 12 godina rodila svoju djecu i poželjela da im moja majka sašije patchwork prekrivač.

Nakon sati provednih u proučavanju tehnika patchworka, crtanja, krojenja, heftanja, štepanja stvoren je prvi a za njim i ostali radovi na koje smo jako ponosni. Svaki je poseban, jedinstven, unikatan.

U ovih 11 godina naši radovi su pronašli put do kupaca u Izraelu, Australiji, Njemačkoj, Nizozemskoj. Posebno smo ponosni što smo sudjelovali sa svojim radovima u MC Gallery na izložbi Cro Expo 3 u New Yorku.

Bilo da ste kolega iz struke ili slučajni posjetitelj ne zaboravite svoje utiske napisati i poslati nam mailom. Svaka kritika nam je važna i znak da smo na pravom putu.

Maja

Majapatchwork, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Maja Mutić

M.V. Ilirika 6

Slavonski Brod

OIB 89901418832

Iz emisije "Kap života" SBTV-a