Način plaćanja
1. Općom uplatnicom ili uplatom na transakcijski račun.
2. Pouzećem (kod preuzimanja robe)
Nakon zaprimanja vaše narudžbe dobit ćete mailom točan iznos i podatke za plaćanje.

Dostava
Rok za izradu artikala prema narudžbi je 20 radnih dana.
Robu šaljemo dostavnom službom. Cijena dostave ovisi o tome da li želite da vam se pošalje roba kao običan paket ili HP Express. Budući da su naši proizvodi dosta lagani, običan paket je oko 25 kn, dok je HP express od 35 kn do 55 kn ovisno o mjestu isporuke. Za plaćanje pouzećem, tj. otkupninom osim poštarine kupac plaća i dostavnicu 3% od iznosa računa.
Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 750,00 kn na području RH.
Za dostavu izvan granica Republike Hrvatske potrebno nas je prethodno kontaktirati.

Kako naručiti
Ukoliko se odlučite naručiti neki proizvod iz galerija Majapatchwork stranica potrebno je znati da se može napraviti sličan proizvod ali ne identičan. Za boje, dimenzije proizvoda i motive je najbolje kontaktirati Majapatchwork na mail: muticmaja@yahoo.com ili telefonski 0958087982 kako bi se utvrdio potreban repromaterijal za izradu proizvoda i u dogovoru s kupcem dogovarali rokovi izrade i dostave.

Specifikacija proizvoda

Tkanine koje koristimo u našim proizvodima s unutarnje i vanjske strane su pamučne, kako bi bile zdrave i nježne prema dječjoj koži. Iznutra je mekano punilo antialergijska i antiastmatska silikonizirana 200 gramska vata debljine 1cm.

Najbolje je prati proizvode na 40 stupnjeva i sušiti na zraku, ali je moguće oprati i na 60 stupnjeva te osušiti u sušilici rublja. Može se i peglati ( temperaturu treba prilagoditi budući da su npr. satenske trakice osjetljive na najvišu temperaturu peglanja).
Proizvodi napravljeni od minky tkanine se ne smiju peglati a za pranje tih tkanina se preporučaju niže temperature (30 stupnjeva).

Sigurnost i zaštita podataka

Majapatchwork se obvezuje čuvati privatnost svih svojih kupaca.
Obvezuje se zaštititi osobne podatke kupaca/ korisnika tako što prikuplja samo osnovne podatke o njima, nužne za ispunjenje vlastitih obveza, za izradu računa i slanje robe dostavnom službom. U dogovoru sa kupcem Majapatchwork će objaviti sliku naručenog proizvoda na svojim stranicama.

Zaštita sadržaja stranice

Svi sadržaji objavljeni na www.majapatchwork.com (tekstovi, grafičke izvedbe, logo, slike, ikone i ostali sadržaj koji nije naveden, ali je objavljen na stranici) vlasništvo su obrta Majapatchwork te njihova neovlaštena upotreba nije dopuštena.
Proizvodi onačeni etiketom “Majapatchwork” dizajnirani su i napravljeni od strane obrta Majapatchwork.
Kupac se obvezuje da neće koristiti dizajn proizvoda, kopirati ih niti proizvoditi proizvode identične onima s etiketom Majapatchwork bez izričitog pisanog ugovora s Prodavateljem (Majapatchwork).

Povrat i zamjena robe

1. Rok povrata/zamjene robe je 14 dana od primitka paketa i vrši se uz račun, isključivo; uz uvjet da artikli nisu korišteni, oprani, oštećeni, prljavi i da originalna etiketa nije skinuta….

2. Ukoliko kupljeni artikl ima nekakvu grešku u materijalu povrat se vrši na trošak Majapatchwork obrta.

5. Ako je greškom stigao artikl različit od onog koji ste naručili – kontaktirajte nas mailom kako bi dogovorili sve uvjete povrata robe.

Povrat robe:

Kupac šalje paket o svom trošku na adresu Prodavatelja bilo kojom dostavnom službom osim Tiska
Prodavatelj snosi trošak povrata do iznosa od 30,00 kn (ukoliko je greška narudžbe na Prodavatelju), ukoliko je greška narudžbe na Kupcu, Kupac snosi sve troškove povrata

6. ako Prodavatelj utvrdi da proizvod kojeg vraćate/mijenjate nije u stanju kao prilikom isporuke, ako su skinute originalne etikete; proizvod je opran ili korišten, nismo dužni izvršiti povrat/zamjenu.
7. Za personalizirane proizvode nismo u mogućnosti izvršiti povrat zbog prirode samog proizvoda (ali ćemo nastojati prilikom ugovaranja same narudžbe udovoljiti željama kupca da do povrata niti ne dođe).

Uvjeti poslovanja
Prilikom zaključenja narudžbe, smatra se da je kupac upoznat s našim uvjetima poslovanja, da ih je pročitao te da ih prihvaća.

© Copyright . Majapatchwork. Sva prava zadržana. Developed by ESBE studio | izrada web stranica i web trgovina